Vegetarlunsj

Bærekraftige liv ble invitert til å lage økologisk kake og vegetariske retter til litteraturfestivalens 1.mailunsj. Her var bl.a. Vigdis Hiorth og Dag Solstad samlet for å snakke om den moderte arbeiderromanen.

Tilbakemeldingene var gode, og vi håper at mange ble inspirert til å spise mer vegetarisk hjemme også. 15% av verdens totale klimautslepp kommer fra kjøttproduksjon, så å spise mindre kjøtt er for de fleste den enkleste og mest effektive måten å leve mer klimavennlig.

vegetarbuffet2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s