Klesbyttemarked

Over 200 plagg skiftet eier under gårsdagens klesbyttemarked! I tillegg ble det samlet inn 5 sekker med klær som sendes til Romania gjennom Apple Aid.

Åtte av ti nordmenn sier de har for mye klær. Derfor er det lurt å sette ubrukte klær i sirkulasjon. Denne uka arrangerer miljøorganisasjoner over hele landet byttemarkeder under tittelen «Den store klesbyttedagen». I Bø gikk Bærekraftige liv sammen med Naturvernforbundet i Midt-Telemark for å gjennomføre vårt andre byttemarked – også denne gangen på høgskolekantina. Rundt 70 personer deltok, og tilbakemeldingene var svært gode. Folk syns dette er et godt tiltak, og en hyggelig måte å treffe folk i hverdagen på. Høgskolens Fairtrade-gruppe serverte kaffi og kake, og Mari Fallet Mosand fra reparasjonskafeen hadde satt fram eksempler på hvordan man reparerer og vedlikeholder klær.

Fikk du ikke vært med? Da anbefaler vi deg å invitere til byttemarked i privat regi, med venner, naboer eller kollegaer. Naturvernforbundet og Bærekraftige liv ønsker i tillegg å innføre byttemarkedene som et fast arrangement to ganger i året. Har du lyst til å være med og arrangere, hører vi gjerne fra deg.

Untitled
Untitled 9
Untitled4
Untitled 13
Untitled5
Untitled 7
Untitled6
Untitled 12
Untitled 14

IMG_4189 IMG_4193 IMG_4194 IMG_4196

Til Aktivitetsoversikten
Hva er Bærekraftige liv i Bø?
Bli med!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s