Hagen som metafor og inspirasjon for selvledelse

Introduksjonskveld onsdag 15. JANUAR KL 19, på Det gule hus.

Bli kjent med «hagen» som metafor og inspirasjon for selvledelse.

Hva vil det si å leve og lede innenfra seg selv? For meg handler dette om å fokusere på selvkjennskap, selvivaretakelse og verdiforankring som grunnlag for å kunne merke hva som virkelig betyr noe for oss, og ut fra det skape mening og retning for våre unike livsveier. Jeg har over noen år presentert hage- metaforen og utforsket temaet selvledelse; kunsten å lede seg selv med klokskap, gjennom foredrag og fordypende kurs med mindre grupper og team, i Trondheim. Nå undres jeg på om det kan være interesse for temaet og min tilnærming her i Midt- Telemark, hvor jeg er i ferd med å rotfeste mitt liv og gjerne vil bidra. Temaet blir introdusert gjennom en selvskrevet poetisk fortelling hvor en gartner forteller om hagen sin. Med den som utgangspunkt utkrystalliserer det seg noen temaer som jeg vil presentere. Tanken er å arrangere flere kvelder hvor vi ser mer på disse temaene.

Siden 2001 har jeg drevet egen virksomhet som rådgiver, med veiledning, coaching og formidling. Jeg har videreutdanning i veiledning og mastergrad i rådgivning fra NTNU, samt etterutdanning fra Danmark i Bæredyktig ledelse – ledelse med hjertet og Bæredyktig samskapelse. For øvrig er jeg opptatt av livserfaring som kunnskapskilde. Det jeg formidler har også grobunn i egne bearbeidede erfaringer.

Vennlig hilsen Kaja Storeide, Livsgnisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s