Frivillignettverk i unntakstida

Bærekraftige liv vil gjerne legge til rette for at folk som trenger hjelp og folk som ønsker å hjelpe kommer i kontakt med hverandre.

Gruppa vår på Facebook kan brukes til å spørre om hjelp og melde seg som hjelper. Men husk at ingen av delene skal føre til fysisk nær kontakt mellom mennesker, og er du i karantene skal selvfølgelig ikke bryte denne, heller ikke for å hjelpe andre med å f.eks. handle mat.

Heldigvis finnes det også en aktør i bygda vår som allerede har erfaring med f.eks. at frivillige handler mat for eldre som sliter med å komme seg ut på glatta eller lignende. Nå går vi inn for å utvide denne tjenesten sammen, så langt det lar seg gjøre på forsvarlig vis.  Si ifra om du ønsker å være frivillig, eller om karantene eller nære pårørendes karantene gjør at du trenger hjelp med å kjøpe mat. Dette kan du gjøre på Frilligsentralens sider.

Sammen kan vi klare det meste!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s