Bli med!

I Bærekraftige liv er alle velkomne til å sette i gang aktiviteter som bidrar til økt livskvalitet eller lavere økologisk fotavtrykk. Har du en spesiell interesse eller kunnskap kan dette f.eks. danne utgangspunkt for en aktivitet som andre kan ha glede av (se eksempler på aktiviteter).

Vårt mål er å jobbe for et bærekraftig samfunn, og i det ligger ikke bare et miljømessig perspektiv, men også tanken om å skape et godt lokalsamfunn med høy livskvalitet og fellesskapsfølelse – eller sosial og kulturell bærekraft, om du vil. I tillegg kommer den økonomiske bærekraften, som ikke må gå på bekostning av miljø og livskvalitet.

Tiltak i BLIV er noe hver enkelt skaper sammen med andre. Ønsker du å sette igang et tiltak, er det bare å gå i gang. Det eneste kriteriet vi har satt er at det skal redusere det økologiske fotavtrykket og styrke livskvaliteten i bygda.

Kontakt oss via skjemaet under, om du har lyst til å bidra – enten med en aktivitet eller som ressursperson innen et spesielt område. Du kan også bare gå i gang med noe på egen hånd og annonsere aktiviteten via Facebook-gruppa vår. Vi i kjernegruppa bistår gjerne med hjelp og tips til planlegging, annonsering og gjennomføring.

Meld deg her, om du vil bli med!

Bli med i Facebook-gruppa vår

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s